Mivel mostanában nem nagyon járok bulizni, mert nem igazán van kedvem folyton úgyanolyan partikban részt vennem, ezért úgy döntöttem, hogy keresek valami kreatív hobbit magamnak. Igaz egyik legfőbb elfoglaltságom a könyvem irása, de emelett mégis úgy érzem, hogy szükségem van még valamiféle kreatívitásra. Így hát úgy döntöttem, hogy megpróbálkozok a festéssel. Eddig is valami hasonlóval foglaltam el unalmasnak vélt időmet, hiszem rajzolgatással igyekeztem kreatívitásomnak hangot adni, de most úgy érzem, hogy bele kell vágnom valami nehezebb feladatba és a festés számomra a megfelelő hobbi azt hiszem. Aztán természetesen lehet lehurrogni a műveimet... Tudom, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek mindegy mit csinálok úgyis belekötnek, mert unatkoznak... Na mindegy! Aki kedvel, vagy szeret kicsit az drukkoljon... Hátha egyszer híres festőművész leszek... Szép álom, de semmi sem lehetetlen ugyebár. Úgy gondolom, hogy a blogom is kissé majd átalakul, mert nem mindig csak a bulizásról kéne hogy szóljon. Hiszem pont emiatt akadnak ellenségeim, féltékenykedők stb... Igyekszem valami olyan oldalamat is megcsillogtatni itt, hogy végre elhiggye mindenki, hogy nem vagyok én olyan rossz, gonosz ember. Na mindegy! Asszem kissé lelkizősre sikerült ez a bejegyzés, de hát néha ilyenre is szükség van. Nem?

Most pedig bemutatnám pár rajzomat, ezzel gondolom majd okozok némi meglepetást egyesek számára. De sebaj... Vagy esetleg lesznek olyanok is akik szánalmasnak találjak majd kezdő "rajzművészként" alkotott képecskéimet...

 

Tehát ime néhány kép:



<----Two heads are stranger than one!















<------És az utolsó kép az egyik kedvencem, mert ez lesz a könyvem borítója!

Természetesen a festményeim sem lesznek más témával meáldva, hiszen hozzm ez afantasy féle irányvonal áll a legközelebb. De amint kész az első festet alkotásom, természetesen közzé fogom itt tenni... Addig viszont maradnak a rajzok.. :)




Hát asszem egyenlőre ennyi lenne! Remélem, hogy nem csalódott senki, hogy most nem valami szaftos sztorival álltam elő. De nem csak ebből áll az életem... Tessék..itt a lehetőség, hogy egy másik oldalamról is megismerhessetek...

Most bucsúzom... Hamarosan jelentkezem valami izgalmas témával..És igérem nem egy újabb átmulatot éjszaka eseményeivel jelentkezem... Good bye!

És végezetül egy kép amit nemrég találtam a neten, és nagyon elnyerte a tetszésemet... remélhetőleg valami ilyesféle kreálmányt sikerü majd összemázolnom festmény cimszó alatt:

A bejegyzés trackback címe:

https://starfucker.blog.hu/api/trackback/id/tr631122638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Orcoo · http://orcoo.freeblog.hu 2009.05.15. 21:20:20

Ó Anya nagyon tetszenek a rajzaid, ügyeske vagy!!!!!
×hug×

Vaddi · http://barokeszter.hu 2009.06.06. 00:03:57

Tényleg az uccsó képed a legérdekesebb, de a kétfejű plüssmaci se kispálya. Hiába, az éremnek két oldala van, maga az igazság is kétarcú tud lenni olykor.
süti beállítások módosítása