Na sziasztok!


Tudom, hogy már ezer éve nem írtam, de bevallom öszintén, nem nagyon volt miről írni, és mivel a gépem is felmondta a szolgálatot, nem is nagyon volt kedvem ezzel foglalatoskodni. De most visszatérek és ismét sok-sok sornyi történést irok nektek majd jól le!

Az elmúlt két hónapom elég unalmasan telt, nem nagyon voltam sehol... Egy hónapja kb sehol nem is voltam, mert elegem lett a sok egyforma partyból. Inkább havi egyszer megyek mulatni, de akkor aztán beleadok mindent.. Hi-hi!

Jövöhéten majd elnézünk valamerre, mert hát idejr lenne egy kis szórakozás, bár ha jól emlékszem semmi jó buli sincs kilátásban, de sebaj, majd csinálunk egyet. LoL

 

Viszont a nyár nagyon tutinak igérkezik. Rengeteg jó banda teszi majd tiszteletét egyes fesztiválokon. Például manson és a Limp Bizkit jön a Volt-ra, aztán Hegyaljára a Machine Head, és a Bor Rock-ra pedig a Sonic Syndicate jön majd el. Utobbinak nagyon-nagyon örülök, mert imádom őket. Remélem,hogy majd Szigeten is lesz pár fasza banda... De eddig kb csak a Prodigy amire érdemes lesz kimenni. :) Aztán még lesz God Forbida Dieselben, akiket gondolom kb senki nem ismer, és én sem ismerném őket, ha nem turnéztak volna együtt az Ill Nino-val pár hónapja.

 

Na most asszem ennyi! Majd hamarosan jelentkezem! Pá puszi kedveskéim!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starfucker.blog.hu/api/trackback/id/tr781084495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása