Nos hát, szombaton (azaz tegnap) fura mód nem Junkiesra mentünk, pedig hát tőlem ez lett volna a "természetes" , hanem inkább lementünk Avalonba Sick Stars/Jolly Roger koncertre... Jó kis konci volt, már ami a Sick Starst illeti, a Jolly Roger annyira nem jött át... Ez a kalózos téma, hát nekem valahogy nem fekszik. Próbáltam beleélni magam, de sajnos csak a hangom ment el. Volt pár ember akin nagyon jókat nevettünk.. Például megemlíteném a tüdőszoknyát, na ő igencsak mókás látványa volt az estének. Aztán ott voltak a feltörekvő goopie utánpótlás jeles alakjai, akik pasi hiányában egymást smárolták le. Gondolom ezzel akartak csábítani. de szerintem abban nincs semmi szexi ha két 15 éves csokolozik.  Volt aztán a logos zacskó eset is, amit Esztikével éltünk át. Az úgy volt, hogy valaki, mondjuk legyen a neve PD... lehuzta a nadrágján a zipzárt és előcibálta a résen az aszott kukiját, és mellépakolta a két megviselt zacskót is. Na hát ettől olyan sokkot kaptunk, hogy vagy 5 percig csak röhögtünk. Mik vannak... Elképesztő!!!

Aztán ott volt a boroskóla incidens, amit Barbara ivott... összetevők...: flakonos bor és tescos kóla... csodálatos! Na meg a repülő sörösdoboz, ami nem tudom kitől és kinek, de a lábainknál landolt. Kértünk egy W13 dalt, de sajnos nem érkezett meg. pedig mi töretlenül vártuk fél 4ig.


Kaptam egy szép ajándékocskát is Esztikétől. A képen látható. Már olyan rég vágytam egy ilyenre... <3 Köszi Eszti!

 

De az este csúcspontja ismét egy bizonyos srác volt, nevezzük Őt most mondjuk Kennynek. Minden alkalommal abban reménykedek, hogy túléli az epizódot, de aztán a végén megint jól meghal. Ez most sem volt másként... :( LoL

A bejegyzés trackback címe:

https://starfucker.blog.hu/api/trackback/id/tr7835261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

***barbie*** (törölt) 2008.12.21. 22:55:30

nah igen...de az összetevőket is már csak akkor láttam amikor megittam LoL...de ez mind nem történt volna meg, ha lett volna pezsgő a clubban...xD

janezzdarko 2008.12.22. 16:28:11

Hello!

Aszott kuki,tablettás bor...jesszus hova jártok ti bulizni? :DD
süti beállítások módosítása