Hát hol is kezdjem.. :) Találtam a neten egy weboldalt,

( http://www.rozsaszin.atw.hu )

ahol mindenféle-fajta jóslás van...Kipróbáltam, hogy milyen is ez így neten keresztül és ez lett az eredménye.
Ez egy csillagjóslás, és a három csillagom ezt mondja nekem:

<---

Ime A

Három Csillag!

 

 

Első csillag:
Szerencse csillaga

Ez a csillag a szerencse csillaga. Az elkövetkezendő napokban nagyon szerencsés leszel.

Virtuális jó tanács: Most nyugodtan belevághatsz olyan dolgokba is, amikbe nem mertél eddig a kudarctól való félelem miatt. Szerencsejátékban csak kisebb összegekkel próbálkozzál, mert a szerencse csillaga nem jutalmazza a mohóságot.


Második csillag:
Melegség csillaga

Ez a csillag a melegség csillaga. Minden olyan dolgot képvisel, ami melegséggel tölti el szívedet, vagy fizikailag melegséget sugároz.

Virtuális jó tanács: A napjaid fontos része lesz valamilyen dolog, ami a melegséggel kapcsolatos. De vigyázz! Mert ebbe a forróság is beletartozhat, ami bizony nem mindig kellemes élményt jelenthet számodra.

 
Harmadik csillag:
Kezdetek csillaga

Ez a csillag valami új dolog kezdetét jelenti.

Virtuális jó tanács: Az elkövetkezendő napokban valami új dolog vár rád amiben még nem volt részed, vagy te adsz valami újat valakinek magadból szellemi vagy fizikai értelemben. Találd meg az új dolgok szépségét és lepjél meg valakit egy nem várt új dologgal, ami nagy örömöt jelent majd a másiknak.

 

Ez mind szép és jó, de ezek mind csak közhelyek, én azért ellemezném kicsit.

Első csillag: Az tök jó, hogy most szerencsés leszek, dehát mindig az vagyok. :) Szóval ez egy nagyon komolytalan közhely. És a hozzá tartozó jótanács, hogy belevághatok olyansmibe amibe edsdig nem mertem, hát olyan eddig még nem volt... hihi... Na és pont majd valamiféle szerencsejátékba kezdenék..hát ez vicc!

Második csillag: Fizikai mellegség? Ezt mégis hogy kellene értenem? Meleg leszek... Lehet lázas vagy ilyesmi, mert az ám a fizikai melegség. :)

Harmadik csillag: Hmmm, kiváncsi vagyok, hogy mégis milyen új dolog várhat még rám amiben eddig nem volt részem... Lehet a hétvégi Holiday Crüe-n lesz valami csodás dolog... :) Valami fizikai, már megint ez a fizikai dolog... Valami fizikait kapok vagy adok magamból... LOL Ez akkor egy jó szex lesz...Nem? Mi más lehetne velem kapcsolatban...hi-hi...

 

Aztán itt van a szerelem jóslat is:

SZÍV

A szerelemben nagyon szerencsés leszel!

Ez a kártyalap azt mutatja, hogy nagyon nagy szerelem vár rád. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor hamarosan eljön az időpont, hogy álmaid párjával találkozhatsz. Ne szalaszd el az alkalmat, ragadd meg a lehetőséget, hogy boldogsággal töltődj fel.

Virtuális jó tanács: Tartsd nyitva a szemed, hamarosan megdobbantja valaki a szíved!

 

Ehhez asszem nem is füzök semmit... ez csak egyszerüen LOLOLOLOLOLOLOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL

 

Na hát akkor asszem ennyi! Tudom ez nem valami nagy sztori, de gondoltam megosztom ezt a jónéppel... További szép napot!

Ui.: Látogassatok el ti is erre a remek oldalra és keressétek a csillagjóslást! remek kikapcsolodás! Pá puszi!

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://starfucker.blog.hu/api/trackback/id/tr16817146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

janezzdarko 2008.12.22. 16:36:51

Megnéztem és jósoltattam,de úgy is az történik,amit akarok :))
süti beállítások módosítása