No, most beszámolok a szombat esti Kiss Forever Band buliról és az előzményekről. :)

 

Barbarával úgy kezdtük a készülődést, hogy megnéztük a RockTábor című ifjúsági filmet, amiben a főszereplő a Johnas Brothers egyik tagja... és szuper édes a pasi. <3

 

Aztán én bűvészeket megszégyenítő módon kevertem pár igen fincsi koktélt... Amit jól el is fogyasztottunk és megadtuk magunknak az alaphangulatot. Barbara meglepő mód 30, azaz harminc perc alatt elkészült, és indulhattunk volna, ámde az ablakon kitekintve láttam, hogy esik az eső (és táncolnak a pillangók). Így arra az elhatározásra jutottam, hogy taxizunk, meg amúgyis luxus...Pf...

 

A Wig Wamba éppen a koncert kezdés elött egy-két perccel érkeztünk, és sokkolt minket a látvány...Kb alig volt olyan arc akit ismertünk volna...Mi lett a Wig Wamból..Blah! Aztán konci alatt megéheztünk és felmentünk megvacsizni... Era RS-t evett... Barbara pedig gyrost és én pedig lévén nehogy elhizzak mozarella salit, ami nagyon finom volt. Viszont a témáink már nem annyira voltak szalonképesek...ha-ha :)

 

Koncert után szokásos nézelödésünk kezdödött... Nevetgéltünk a fura fazonokon. Ott voltak például a vörös hajú bosnyák leszbikus testvérek, akik hol egymást nyalták-falták táncukkal, hol pedig az asztalt... ami hiába a vad és ritmustalan erotika, aaz asztal rendületlen maradt... :X Ott volt még a kovboj (tudatom: tudom,hogy kell leírni, de így viccesebb) és Cukee barátja, aki tényleg cukee... Ő a  CUKEE FIJJÚ!!! hi-hi Ja, és volt még a dráma....Ármány és szenvedély... A szép szőke herceg vitatkozása  barna kedvesével.. XD ...Lány sírva elszalad, de aztán mégsem ment haza... (megjegyzés: nyilván hajnali békülős sex...)

 

Aztán egyszercsak hajnali 4 lett, úgy elmoziztuk és elbeszélgettük az időt, hogy már indultunk is hazafelé... Itthon pedig ágyba esve merültünk álomba...

A bejegyzés trackback címe:

https://starfucker.blog.hu/api/trackback/id/tr34759156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nebutanőt! 2008.11.09. 20:38:08

Röhögve olvastam a kommenteket, bár fingom nincs, kik vagytok, de igazából nem is érdekel. Látom vihar van a biliben, hahaha...Monique (mi vagy te ilyen névvel, pornósztár?), látom nem fogadtad meg az okos tanácsokat, már megint csak f*szságokról írsz. Ki a sz*rt érdekel, mit ettetek? Hát ez kész...wehehehe...Nem igazán értem, mi ez a veszekedés itt, gondolom, csak csajok vagytok, jellemző. Én csak azt tudom, hogy sokszor olyan kiábrándítóan közönséges vagy, hogy az már gáz. Hidd, el a pasik nem az ilyen nőkkel terveznek hosszútávra..Byblos meg mi, népnevelő? :)

Monique StarFucker 2008.11.09. 20:51:28

Még mindig nem értem miért ne írhatnék azt amihez kedvem van, de mindegy! És nem kívánok vitába elegyedni semmiféle egyedekkel.. Ennyi! Az én blogom, azt írok amit akarok, és ha valakinek nem tetszik nem kell olvasni! VÉGE!

Nebutanőt! 2008.11.09. 21:29:57

Te már akkor tudtad vazze, hogy bárki hozzáférhet a blogodhoz, amikor elkezted. Hiszen pont ez volt a célod, nem? Akkor meg tanuld meg elviselni a kritikát. Egyébként meg dehogy hagyom abba az olvasást, k*rva jókat röhögök...Rajtad is, meg összes kommentelőn egytől egyig.

Monique StarFucker 2008.11.09. 22:24:40

Hát akkor további jó olvasgatást és röhögcsélésT4

justaguy 2008.11.09. 23:32:28

No, végre nem mocskolódást meg fikázást írsz, ez pirospont...még érdekes is volt olvasni. Szerintem sokkal több értelme van ilyesmiről írni, mint mások anyázásáról. Ez még egészen aranyos is volt :) Egyébként vszleg azért nem láttatok ismerősöket, mert sokan Avalonban voltak közülük.

Üdv:

K.

rockfun 2008.11.10. 20:23:12

Az a durva, hogy ez a Wigwamos nem ismerek semmit nálam is így szokott lenni, amikor (sajnos már nem járok le minden héten) nagy nehezen lejutok, csak nagyokat pislogok mennyire lecserélődött a társaság...Régen egy órán keresztül köszöngettünk, mostanában meg alig van ismerős arc...:(

Czicza 2008.11.12. 13:25:29

Hát engem valahogy kaja közben nemzavart a téma XD éhesebb voltam annál mint h elvegye az étvágyam XD
süti beállítások módosítása